Termeni şi condiţii

Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-l www.thelightevents.ro denumit in continuare TheLightEvents, este S.C. Tehnic House Consulting S.R.L, numita in continuare TheLightEvents, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/624/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare: 35651249.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TheLightEvents isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni şi condiţii” din subsolul paginilor siteului.

Dreptul de autor

Intregul continut al siteului TheLightEvents – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TheLightEvents si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al TheLightEvents a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile de pe site

TheLightEvents garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul TheLightEvents si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata siteul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Tehnic House Consulting SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Tehnic House Consulting SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierea serviciilor fara o notificare prealabil. 

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Siteul TheLightEvents este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Tehnic House Consulting nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale siteului, setari, sau actualizari. The Light Events nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea siteului TheLightEvents.

TheLightEvents nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care care pot fi accesate prin legaturi de pe siteul TheLightEvents Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe TheLightEvents sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

 

Urmăreşte-ne online

The Light Events transformă orice spaţiu, indiferent de mărime.